Zoeken naar ben veel

Uw zoekactie voor ben veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sexfun! 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Heb goesting
Wie komt pijpen en mss wel neuken, ben versa.  
Bottom 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Sportieve bottom
Welke sportief gespierde top heeft zin om vanavond af te spreken? Drankje, muziekje, chillen, pijpen, neuken, poppers... Ik val op mannelijke hetero types. Graag reageren met foto en stats. Ik kan ontvangen. Ben zelf 37 180 77. Miss tot vanavond!  

Sportieve bottom
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Hey, Ik ben een jongeman van 35 op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. ik zelf val meer op jongens van jonger dan 25 licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. wat ik wil doen is zeer ruim ben zelf versa maar meer bottom zolang ik je aantrekkelijk vind en je kan vertrouwen. als je een vraag hebt voor mij vraag maar ik bijt niet enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Dimi 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Regelmatig bij klik. Hygiëne en discretie belangrijk. Ik ben 62/184/75 niet behaard. Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Wie wil rustig en gezellig van elkaar genieten.  
Manolie 29 jaar Antwerpen - Ekeren
Wie ontvangt?
Wie kan me ontvangen? Ik kan ruim verplaatsen vanuit Antwerpen. Ik ben een 29jarige Top opzoek naar een geile (anonieme) date met een bottom. Ik dacht aan: Deur op een kier, ik kom binnen en jij ligt klaar (eventueel geblinddoekt) met je kontje omhoog zodat ik je lekker kan neuken. Zelf ben ik nieuwsgierig naar iemand te pijpen, dit kan dus ook indien gewenst en de hygiene dit toelaat... laat maar weten hoe u het graag ziet! Reageren met stats en foto aub!  

Wie ontvangt?
Kristof 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek ervaring in de wereld van de mannensex
Hallo ik ben kristof en zoek een top met ervaring die kan ontvangen zou graag ervaring opdoen in de wereld van de mannensex en voor de eerste maal anaal genomen worden  
dave 50 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
bi zoekt lekkere play bottom
1.74-89-15x4 zelf ben ik niet onknap en zoek een gelijkgestelde in verzorgd en hygiëne..samen douchen en kussen?..love it ik zoek een lekker kontje  

bi zoekt lekkere play bottom
xxxL 22 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Jong op zoek naar vaste sexbuddy (of daddy)
Hey iedereen, Ben al vrij lang op zoek naar iemand om af en toe eens goed mee te kunnen vrijen. Jammer genoeg niet gemakkelijk om te vinden precies... ben zelf slank, sportief (beetje twink type) en heb een paal van 19x5. Opzoek naar geen allesneuker en iemand discreet en vooral safe. Alle leeftijden welkom, ik geile op wat oudere mannen :) Stel gerust iets voor en wie weet tot binnenkort. Zelf heb ik nog niet veel ervaring, wel al met dildo's ;-)  
Mark 58 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Eerste keer pijpen
Hey, Ben rustige, sociale, betrouwbare man. Heel verzorgd, intiem geschoren. Kan ontvangen. Je bent tussen 20 en 40j oud, geen ervaring, hou van pijpen, likken. Weet je wat is de respect is, discretie heel belangrijk voor jou ook. Geen financiële bedoeling.  
Tim 34 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht
Wie wil mij vanavond rond 20 uur ontvangen in de buurt van putte Heist op den berg Hulshout en hem late pijpen door mij ben een 34 jarige Belgische jonge  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10